Végre itt a várva várt nyár ! Sajnos azonban a strandon a narancsbőr is előkerül a ruhák jótékony takarásából . Ráadásul az idei szezon legdivatosabb darabja a szuper rövid sort. Mit tehetnénk a cellulit ellen?

Tuuudom: egészséges étkezés, sport, no alkohol, no kávé, no stressz ….

Más lehetőség?

Szerencsére van ! Már a kozmetika is kínál kezeléseket, amelyekkel megszabadulhatunk a narancsbőrtől. Sokan nem hisznek ezekben a termékekben, pedig valóban hatásosak. Miért gondolod, hogy ha a kozmetikai termékek hatásosak az arcon , akkor a testen nem tudnak eredményesek lenni? A gond az elvárásokkal van. Ahogyan egy arckrémtől sem várjuk el, hogy az ráncainkat 6 hét alatt 100 %-ban eltüntesse , ugyanúgy a cellulit krémektől sem szabad ezt az eredményt elvárni. Itt is a kozmetikai ápolás fő szabályai érvényesek:

1. rendszeres ápolás

2. javulás várható, nem a probléma teljes megszüntetése.

Ha ugyanolyan kitartóan kezeljük a cellulitunkat már fiatal korunktól kezdve, mint az arcbőrünket, akkor ugyanúgy eredményeket várhatunk el, mint az arcunknál. Cellulit és cellulit között is óriási különbség van. Van amelyik már méterekről látszik és van amelyik csak akkor, ha a bőrünket összepréseljük. Te is elérhetsz látványos javulást, ha ugyanolyan kitartóan dolgozol rajta, mint az arcodon. Ne kampányszerűen, hanem rutin szerűen használd ezeket a termékeket is.

Ajánlatom: Sinecell Otthoni testápoló KIT (szérum + éjszakai maszk + masszázs kesztyű)

Ezt a testkezelő termékcsaládot kifejezetten az elfoglalt embereknek találták ki, akiknek kevés idejük van a testápolásra, de szeretnek odafigyelni magukra. Egy professzionális kozmetikai kúra, ami egyszerűen kivitelezhető otthon is minden nap és komoly eredményeket érhetünk el vele. A narancsbőr elleni bőrsimító koncentrátum szérumot vigyük fel kézzel, majd folytassuk a masszázst a speciális kesztyűvel az érintett területeken és a végén mossuk le a zuhany alatt. Használjuk hetente egyszer! Az éjszakai cellulit testmaszkot vigyük fel az érintett területekre. NEM kell lemosni. Reggelre bőrünk tömör és selymes lesz. Használjuk minden este!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük