A tű nélküli mezoterápia

Minden, amit a tű nélküli mezoterápiáról tudni érdemes

Alapvető problematika a különböző kozmetikai kezelések során, hogy az adott hatóanyagot megfelelő mélységre juttassák – hiszen ellenkező esetben, az anyag felszívódik a bőrünk felszínén és elmaradhat az áhított „megújultam” érzés. Ilyen esetekben csupán a bőr tüneti állapotán érhetünk el változást: javíthatunk szárazságán vagy éppen zsírosodásán, de az igazi bőrmegújító hatást nem tudjuk elérni. Különböző orvosi kezeléseken közvetlen injekciózással könnyedén bejuttathatóak a szükséges hatóanyagok, azonban a kozmetikai ipar évtizedek óta küzd azért, hogy fájdalommentes technikát fejlesszenek ki, amely hatékonyságában éppolyan jó, mint injekciós társa.

Az orvos-kozmetológia területén a tű nélküli mezoterápia mondanunk sem kell, hogy milyen óriási áttörést jelent/jelentett! Hatékonysága kiemelkedő – nem véletlenül alkalmazzák előszeretettel orvosok és kozmetikusok milliói is a világon. A bőr legmélyebb rétegeibe ezzel a technikával tudjuk bejuttatni a steril és koncentrált mono- vagy koktél anyagokat. A technika maga a mezoterápiás készüléken alapszik, amely speciális elektromágneses hullámok segítségével virtuális csatornákat nyit meg a bőrben – a hatóanyagok így képesek beáramlani és kifejteni hatásukat az egyes sejteknél.

A kezelés menete:

– alaposan megtisztítjuk arcbőrödet mindenfajta szennyeződéstől

– hidroabrázióval folytatjuk, azaz vízzel történő bőrcsiszolás, hámlasztás következik, amely mélyen ható tisztítást eredményez és elősegíti a sejtregenerációt

– elvégezzük a tű nélküli mezoterápiát orvosi tisztaságú szérummal

– kezeljük a szemkörnyéki területeket

– felhelyezünk egy könnyed, mégis hatóanyagokban gazdag arcpakolást

– a kezelést nappali arckrémmel zárjuk

 

A kezelés kiváló kezelést nyújt az alábbi problémákra is többek között:

– száraz, érett bőrre, amelynek hidratálásra van szüksége

– gyulladt, aknés bőr tüneteinek enyhítésére, kezelésére

– rosaceás arcbőr kezelésére

– kezdeti ráncok, szarkalábak kisimítására

– szemkörnyék ápolására

– nyak és dekoltázs szerkezetének javítására, kisimítására

– pigmentfoltok halványítására

 

Ha egy valóban hatásos ugyanakkor teljesen fájdalommentes kezelésre vágysz … ezt ki kell próbálnod! Meglátod, hogy a bőröd is hálás lesz!

Szalonunkban csúcskategóriás eszközöket és termékeket használunk, amit ha egyszer megtapasztalsz … minden héten vágysz majd egy kis kozmetikai kényeztetésre! Fontos kiemelnünk, hogy kozmetikusaink is mind magasan szakképzett szakemberek, akik örömmel segítenek személyre szabott tanácsadásban is! Keress minket bizalommal!

Megosztás itt: facebook
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük