Az elmúlt egy év rengeteg videóhívással telt, a képernyő előtt töltött idő pedig jelentősen befolyásolja bőrünk állapotát. Tekintve, hogy ez a kozmetikai és szépészeti kezelések választásában is szempont így kozmetikusokat és dermatológiai szakértőket is foglalkoztatja a
kérdés. Bizonyos, újonnan megjelent szépségápolási trendek iránt már jelentős érdeklődés mutatkozik világszerte. Azt jósolják, hogy ezek továbbra is meghatározók lesznek 2021-ben.

Zoom Face

Fontos tisztázni, hogy a „Zoom face” valóságos és létező fogalom,ó és nagyban inspirálja az esztétikai és kozmetikai kezelések protokollját és ezáltal a vendégek választását. Az arcunk folyamatos élőben való figyelése a képernyőn nem olyan, amit az átlagember megszokott. Elkezdjük elemezni a beszédstílusunkat, az arckifejezésünket és általában a kinézetünket. Sokkal kényelmesebb, ha nem “animáltnak” tekintjük magunkat illetve sokszor használunk szűrőket a hibák elrejtésére és önmagunk jobb színben való feltüntetésére. A videóhívásoknál ezt azonban nem tudjuk megtenni, ezért sokkal feltűnőbb minden vonás, ránc, folt vagy megereszkedett részlet. Így tehát a pattanások és pigmentációs problémák is kiemelt okok, amiért kozmetikushoz fordulunk. A kúra szerű hámlasztás, rendszeres tisztítás, napfény-és kékfényvédelem egyaránt segít a bőrápolásban és a bőrkép esztétikai javításában.

Tipp az otthoni ápoláshoz: INTENSE BŐRFIATALÍTÓ SZÉRUM AZ ELEKTROSZMOG ELLEN

Instagram Face

Az Instagram szintén befolyásolta (és teszi ezt folyamatosan), hogyan akarunk kinézni. Ez a következő években továbbra is így lesz. A kozmetológusok és orvosok szerint a legtöbben a bőr minőségének javítását kérik, a feszesítéstől, a ragyogó simaságig. Egyszóval szinte mindenki szűrőhatást szeretne elérni a való életben is napjainkban. A virtuális találkozók tovább fokozták ezt a vágyat, és persze a közösségi médiában folyamatosan jelenlévő hírességek is. Erre a trendre válaszolva különféle természetes feltöltéseket javasolnak, így tehát a professzionális bőrápolás, minőségi hatóanyagok és a tű nélküli mezoterápia egyaránt hozzájárulnak a „sima” és sugárzó arcbőr megszerzéséhez.

Tipp az otthoni ápoláshoz: REHYDRA INTENZÍV HIDRATÁLÓ AMPULLA

Testápolás

A bőrünk szépsége mellett a testünk ápolása is kiemelt figyelmet kap idén.  Az otthoni edzések mellett igyekszünk megőrizni bőrünk feszességét, így érdemes „befektetni” a bőrtípusnak megfelelő testradírokba, hámlasztókba, olajokba és testápolókba. Szerencsére az időjárás egyre kedvezőbb, így fontos, hogy minél több időt töltsük a szabadban. Még akkor is, ha ez csak egy séta a háztömb körül. Használjunk olyan hidratáló krémet, aminek a fényvédő faktora minimum 30. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a D-vitamin fontosságát. Hiszen a bőrünk szinte minden területének elengedhetetlen. A sejtek fejlődésének elősegítésétől a gyulladások csökkentéséig. Ha nem szeretnénk, hogy a bőrünk „stresszes” legyen, akkor tegyük boldoggá. Kiváló D-vitamin forrás például a lazac, tojás vagy a gomba.

Tipp az otthoni ápoláshoz: SINECELL CELLULIT TESTRADÍR TENGERI SÓVAL

 

Keresd havi ajánlatunkat, vagy vásárolj a Vagheggi webshopjában. Ha a regisztrációnál megadod szalonunk vendégkódját, akkor online is 10 % kedvezményt kapsz. Vendégkódunk: 87497826

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük