A Vagheggi egy professzionális olasz fitokozmetikai termékcsalád. Olvass tovább, hogy megtudd, mennyire klassz márka a Vagheggi.

Számomra megtestesíti az itáliai életérzést: tradícionális családi vállalkozásként indult, ahol a családi birtokon megtermelt növényekből kézműves hagyományokat követve kozmetikumokat készítettek. A saját, kiváló terményeik hatóanyagait akarták a szépségápolás szolgálatába állítani. Az alapító nagypapa által ültetett olajfa ma is ott áll a már modern nagyüzem telephelyén, mintegy emlékeztetve őket a hagyományokra, amiket továbbra sem tagadtak meg: csak növényi alapú hatóanyagokat használnak mind a mai napig az összes termékükben.

A természetes szépség: ez a másik dolog ami számomra Itáliát jelenti. Ez jelenik meg az ottani vidéken, ami az egyik legcsodálatosabb a világon, és az ottani nőkben is, akiktől távol áll minden mesterkéltség. (Oh és az olasz divat természetes lazasága …. , de ez egy másik tészta 🙂 )

Imádom a gondolatot, hogy a természet energiát használjuk a szépség megőrzése érdekében. A kozmetikumok, amelyeket magunkra kenünk, ugyanúgy beépülnek a testünkbe, mint az étel, amit megeszünk. Ha pedig odafigyelünk az étkezésünkre és nem tömünk magunkba mesterséges adalékokat, akkor miért ne figyelnénk arra, hogy mit kenünk a bőrünkre? Biztos vagyok benne, hogy az egészséges és organikus étkezés reneszánsza után a közel jövőben a kozmetikumok terén is jóval gondosabban fogják a nők megválogatni, hogy mit használnak az arcukra, testükre. Hiszem, hogy a fitokozmetikumoké a jövő. És a Vagheggi ezt már a jelenben is biztosítja nekünk.

A cég ma egy modern üzem, amely komoly és alapos kutatást, termékfejlesztést és tesztelést végez (állatokon NEM), így biztosítva a termékek maximális hatékonyságát.

A Vagheggi azonban nem csak egy természet alapú márka, hanem professzionális kozmetikum is. Professzionális, azaz kozmetikusok által végzett kezelésekhez ajánlott. A professzionális termékek hatóanyaga mindig jóval magasabb, mint a boltokban kapható termékeké, így az eredmény is jóval látványosabb lesz.

Az S.O.S. Pretty szépségszalonban elérhetőek a Vagheggi kezelései és a termékeket is beszerezhetitek nálunk. De a Vagheggi webshopjában is tudtok vásárolni, ahol ha megadjátok a következő vendégkódot, akkor 10 % kedvezményt is kaptok: 87497826.

Legyetek igényesek, válasszátok a Vagheggit !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük