S.O.S. PRETTY

Állítsd meg az öregedést tű nélküli mezoterápia kezelésünkkel.

Állítsd meg az öregedést
tű nélküli mezoterápia
kezelésünkkel.

„50 évesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel.” 

„50 évesen mindenkinek
olyan arca van,
amilyet megérdemel.” 

George Orwell ugyan nem az öregedésre gondolt, amikor ezt mondta, mégis igaz ez abból a szempontból is, hogy olyan arcod lesz, amilyenért az évek során apránként megdolgoztál.

Minél korábban kezdesz törődni az arcbőröddel, annál könnyebben tudsz majd megküzdeni a bőröregedéssel, a ráncokkal és a pigmentfoltokkal. Ahogyan felbukkanak az első mélyebb ráncok, természetes, hogy azonnal gyors és hatékony megoldások után kutatunk. Azonban míg mondjuk a hialuronsavas feltöltés azonnali eredményt ígér, és a ráncok mélységén valóban változtat, a bőr rugalmasságát nem képes helyreállítani, és a pigmentfoltokra sem jelent megoldást. Az ilyen és ehhez hasonló eljárások ráadásul fájdalmasak és rosszul végezve természetellenessé változtatják megjelenésed.

Ezzel szemben a tű nélküli mezoterápia során nem sértjük meg a bőrt, hanem egy kozmetikai gép segítségével juttatjuk a sejtekbe az olyan létfontosságú anti-aging hatóanyagokat, mint a hialuronsav, C-vitamin vagy a kollagén. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, így annak szerkezetében érünk el változást. Ezáltal nem csak a ráncok halványodnak, de feszesebb és fiatalosabb bőröd lesz. 

Állítsd meg már ma az öregedést! 

Most akár 14% kedvezménnyel veheted igénybe a kezelést.

Most 14% kedvezménnyel
és Bónusz ajánlattal
veheted igénybe
a kezelést.

01

Milyen esetekben válaszd?

Ha az arcbőröd...

 • A kor előrehaladtával veszített rugalmasságából 
 • Ráncosabbnak tűnik, megjelentek a mélyebb mimikai ráncok
 • Pettyhüdtnek látszik és egyre több az apró szarkaláb
 • Foltos, egyenetlen színű
 • Durva tapintású
 • Pattanásos, gyulladt, könnyen zsírosodó
 • Rosaceás, hajszáleres
02

Minden, amit a tű nélküli mezoterápiáról tudnod érdemes

Tudtad, hogy minden kozmetikai kezelés során a legnagyobb kihívást a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe juttatása jelenti? Ha ez nem sikerül, akkor a szérumok felszívódnak bőröd felszínén, és elmarad a várt hatás. Amikor kilépsz a szalonból talán úgy fogod érezni, hogy a bőröd kisimult, a ráncaid mélysége pedig csökkent, azonban ez az érzés nem lesz tartós.

A tű nélküli mezoterápia, amit más néven kollagén indukciós terápiának vagy elektroporációnak is hívnak, egy Nobel-díjas felfedezésen alapul. A kezelés során az elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polarizációját és ennek hatására rövid ideig kis csatornákat nyitnak a bőrbe. Ezáltal az orvosi tisztaságú szérumok anti-aging hatóanyagai (vitaminok, antioxidánsok és hialuronsav molekulák) képesek bejutni közvetlenül a sejtekhez. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, így annak szerkezetében érünk el változást. Mivel az eljárás során nem alkalmazunk tűt, nem sértjük meg az érzékeny arcbőrt, és a kezelés teljesen fájdalommentes.  

A bőröd már az első kezelés után is simább és puhább lesz, de a hagyományos arckezelésekkel szemben ez az eljárás hosszú távon fejti ki hatását. A bőr saját maga kezdi újjáépíteni a sejteket, így a tű nélküli mezoterápia folyamatos alkalmazásával a ráncok és a pigmentfoltok fokozatosan halványodnak, a bőr pedig feszesebb és fiatalosabb lesz. 

Pár éve még azt gondoltuk, hogy az 50 az új 40, ma már azt érezzük 50 az új 30.

Kezdj el gondoskodni a bőrödről még ma hiszen minél tovább vársz,
annál nehezebb lesz visszafordítani a bőröregedést.

Kezdj el gondoskodni a bőrödről még
ma hiszen minél tovább vársz, annál
nehezebb lesz visszafordítani a
bőröregedést.

03

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés hatása

Nicole Kidman és Jennifer Anniston majdnem egyidősek. Nicole arca tökéletesen feszes és ráncmentes, mégis természetellenes hatású. Ezzel szemben Jennifer arca természetes, ragyogó és fiatalos. Mindent megtesz fiatalsága megőrzése érdekében, ehhez pedig olyan arckezeléseket választ, amelyek lassítják az öregedést, mégis természetes eredményt biztosítanak.

Ha reggel a tükörbe nézel te melyiket szeretnéd látni? 

A kor előrehaladtával és külső tényezők hatására (mint a napsugárzás, a dohányzás, a légszennyezettség, és a számítógépek kék fénye) természetes, hogy csökken a kollagén és az elasztin mennyisége a bőrben. Idővel a bőr megereszkedik, megjelennek a ráncok és a pigmentfoltok, azonban ezt a folyamatot késleltetheted, akár vissza is fordíthatod.

A tű nélküli mezoterápia során pontosan oda juttatjuk a hatóanyagot a bőrben, ahol ki tudja fejteni jótékony hatását. Ezáltal serkentjük a kollagén és elasztin termelését, a ráncok mélysége csökken, a bőr pedig fiatalosabb lesz és látványosan kisimul. Így nincs szükséged drasztikus beavatkozásokra!

04

Tű nélküli mezoterápia kezelés menete

 1. Kozmetikusunk először letisztítja az arcodat, majd meghatározza a bőrtípusodat és hogy milyen bőrproblémákat kell kezelni az esetedben.
 2. Veled egyeztetve kiválasztja a személyedre szabott szérumokat.
 3. Ezt követi a mikrodermabrázió, ami eltávolítja a hámsejteket és ezáltal fokozza a mezoterápiás kezelés hatását. Ha nem szeretnél mikrodermabráziót, akkor hidroabrázióval szabadítjuk meg a bőröd a felesleges hámsejtektől. 
 4. A tűnélküli mezoterápia egy tollhoz hasonló eszköz, amellyel a kozmetikusunk végig simítja az arcod minden területét, beleértve a szemkörnyékedet is. Közben folyamatosan adagolja a szérumot, amelynek a mélyre, sejt szintre ható felszívódását segíti elő a gép maga.
 5. Ezután felteszünk egy tápláló krémmaszkot, amelyet szintén személyre szabottan választ ki kozmetikusunk.
 6. Végül egy nappali krémezéssel fejezzük be a kezelést.  

 

A mezoterápia teljesen fájdalommentes, a kezelés közben kellemes masszázst fogsz csak érezni.

Az elektroporáció után a bőröd kisimul, fiatalos kinézetű és ragyogó lesz. Mint a legtöbb anti-aging arckezelést, a hosszú távú hatás érdekében ezt is érdemes kúra szerűen alkalmaznod.

Tapasztald meg saját bőrödön a tű nélküli mezoterápia csodáját
és élvezd a sima, fiatalos bőrt!

Tapasztald meg saját bőrödön a tű
nélküli mezoterápia csodáját
és élvezd a sima, fiatalos bőrt!

1 kezelés ára: 15.900 Ft


Foglalj időpontot 4 alkalmas tű nélküli mezoterápiás kezelésre
14% kedvezménnyel,  63.600 Ft helyett most csak 54.900 Ft-ért.

Most hihetetlen kedvezménnyel  várunk, ha

4 alkalmas tű nélküli mezoterápia bérletünket választod.

Mit tartalmaz a tű nélküli
mezoterápia kezelés ajánlatunk?

 • Bőrprobléma, bőrtípus meghatározása
 • 4 alkalmas kúra elektroporációs berendezés használatával
 • Személyre szabott hatóanyag koktél összeállítása orvosi tisztaságú szérumokkal

Az első 20
bejelentkezőt mind a 4
alkalommal ingyen
mikrodermabrázióval
lepünk meg 23.600 Ft
értékben, így összesen
32.300 Ft kedvezménnyel
lehet a Tiéd a tű nélküli
mezoterápiás kúra. 

Szalonunkban közel 11 éve várjuk vendégeinket professzionális kozmetikai kezelésekkel.

Recepciónkon tudsz időpontot egyeztetni, ahol a legfontosabb célunk, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb alkalmat. Szalonunkban mindig több kozmetikus is dolgozik egyszerre, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk vendégeink rendelkezésére állni.

A kezelést profi kozmetikusok végzik, hogy a legbiztonságosabb, legprofesszionálisabb kezelést nyújtsák neked.