Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. Minden termékcsalád úgy lett megalkotva, hogy a professzionális kozmetikai kezelés mellett otthoni termékeket is tartalmaznak, így garantálva a 100%-os bőrápolást.

A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A körültekintő, minden minőség ellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.

A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Lapozd át termékkatalógusunkat, hogy részletesebben megismerkedhess fitokozmetikumainkkal, hatóanyagainkkal, kozmetikai kezeléseinkkel és az ezekhez tartozó otthoni bőrápoló termékekkel.