Arckezelések

Manuális arckezeléseinkhez az olasz Vagheggi kiváló minőségű, professzionális termékeit használjuk.

A kezelésekben teljes protokollokat követünk, azaz minden lépés (pl. letisztítás, masszírozás, krémezés stb.) a bőrtípusnak és a kezelésnek megfelelő termékkel történik, így minden lépés hozzájárul a kezelés hatékonyságához és egymást szinergiában erősítve fokozza a hatást.

A tűnélküli mezoterápiához kizárólag a svájci Binella orvosi tisztaságú hatóanyagait használjuk, amelyek hatékonysága kiemelkedő a kozmetikai termékek között. 

Expressz kezelések

30 perces, mégis hatékony szépítő arckezeléseinket azoknak szánjuk, akik nem tudnak sok időt tölteni a kozmetikusnál. Szuper hatóanyagokat használunk és a kezelés szinte végig arcmasszírozásból áll, hogy közben fantasztikusan érezd magad és a kikapcsolódj.

Ha szeretnéd fokozni a hatást, akkor haza vihetsz magaddal egy professzionális arcmaszkot és este, otthonod nyugalmában kiegészítheted vele a kezelést.

Hialuronsavas hatóanyagos masszázs (20 / 30 perc) 

Az arcmasszázs önmagában is nagyon jó hatással van az arc izomzatára. Ebben a kezelésben azonban az arcmasszázs nem egy sima masszázskrémmel történik, hanem hialuronsavat tartalmazó krémmel, így nem csak a masszázs fizikai hatása érvényesül, hanem hatóanyagot is juttatunk a bőrödbe.

Kezelés menete:

(letisztítás, radír, masszázs hialuronsavas extra hatóanyagos masszázskrémmel)

Fiatalító expressz luxus arckezelés 40+ Vagheggi 75-15 

Érett bőrre ajánlott, a bőr öregedése ellen. Tömöríti és feszesíti a bőrt, az arckontúrokat.

Kezelés menete:

Lemosó krém, nádcukorőrleményes arcradír, bőrfiatalító tonik, zselémaszk szemre és arcra ultrahanggal, masszírozás Ligetszépe krémmel

Zsíros, problémás bőrök kezelése 

Balance (Férfiaknak is)

 A manuális arctisztítás tüneti kezelés. Fontos törekedni arra, hogy a tisztátalan, mitesszeres, pattanásos bőrkép ne is alakuljon ki.

A Balance kezelés szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, világosítja a foltokat, gyulladáscsökkentő. 

 Kezelés menete:

Mikroszemcsés tisztító zselé , enzimes peeling, matt hatású tonik,                  aktív ampulla + ultrahang, masszázs Ligetszépe krémmel* 

* ha a bőr állapota nem teszi lehetővé a masszázst, akkor szivacs maszkot teszünk fel helyette

Érzékeny bőrök expressz kezelése 

 Emozini Plus 

Érzékeny, intoleráns, könnyen irritálható bőrökre. Az érzékenység nem feltétlenül egy bőrtípus. Zsíros, száraz, vagy érett bőrűeknél is előfordulhat környezeti hatások, stressz következtében.

Tünete, hogy a bőr hiperaktívan reagál különféle hatásokra.

 

Kezelés menete: 

lemosó krém, enzimes peeling, Essence mist nyugtató arcpermet, koncentrátum ampulla + ultrahang, masszázs lipozselével 

Fáradt, fakó bőr kezelése 

Lime C vitamin

 

A C vitamin az egyik legjelentősebb antioxidáns. Igazi Joly Joker, minden bőrnek szüksége van rá, mert az összes problémára nyújt valamilyen megoldást.

Kezelés menete:

Micellás lemosó, bambusz arcradír, cink+narancs permet, ampulla ultrahanggal, masszázs C-vitaminos olajjal vagy krémmel

STOP A RÁNCOKNAK 

Delay Infinity 

30-40 évesek öregedési folyamatait lassítja le a Delay kezelés. Késlelteti a ráncok és a lógó, tónustalan bőr kialakulását.

Kezelés menete

Lemosó tej, bambusz radír, tonik, lifting ampulla ultrahanggal, masszázs Ligetszépe krémmel

Mélyhidratálás 

Rehydra 

A bőr hidratálása a kozmetikai kezelések alapja. A legnagyobb kincs a bőr számára. A Rehydra kezelés intenzív hidratálást biztosít bármely életkorban. A hidratálást nem lehet elég korán kezdeni. Már a 20-as évektől ajánlott.

Kezelés menete:

Lemosó tej vagy hab, bambusz radír, tonik, hialuronsavas ampulla ultrahanggal, Ligetszépe masszázskrém

Kényeztető arckezelések

60-90 perces komplett arckezeléseink során valamilyen konkrét bőrproblémát kezelünk.  

Kozmetikusunk segít a számodra leginkább szükséges arckezelés típus kiválasztásában.

Arctisztító kezelés manuális tisztítással (letisztítás, peeling, tonizálás, gőzölés, manuális tisztítás, vio, UH szérum, maszk, nappali krém) extrák: + masszázs + dekoltázs maszk

Érzékeny, pirosodó vagy rozaceás bőr kezelése Vagheggi Emozioni Plusz (60 perc) (letisztítás, enzimes peeling, essence mist, UH + emozioni ampulla, masszázs hűsítő kefével, antistressz arcmaszk, nyugtató arckrém) extrák: + dekoltázs maszk

Öregedésgátló Vagheggi Delay Infinity kezelés 30+ (letisztítás, peeling, tonizálás, masszázs a masszázsampullával, maszk, lifting ampulla nappali krém)

Luxus bőrfiatalító kezelés 40+ 

Vagheggi 75-15 (75 perc)

(letisztítás, peeling, tonik, feltöltő speciális masszázs, zselé maszk szemre/arcra + UH, royal arcmaszk, intenzív szemkörnyék ápolás, nappali lifting krémezés)

extrák: + dekoltázs kezelése

Gépi kezelés csomagok

A hatóanyagok felszívódását különböző kozmetikai gépekkel lehet fokozni. Ha szuper hatékony megoldásra vágysz, válassz gépi kezeléseink közül.

Mikrodermabráziós feltöltés

(letisztítás, mikrodermabrázió, ultrahang szérummal, arcpakolás, nappali krém)

Tűnélküli mezoterápiás kezelés

(letisztítás, hidroabrázió, tűnélküli mezoterápia orvosi tisztaságú szérummal, szemkörnyék kezelés, arcpakolás, nappali krém)

Teljes megújulás

(letisztítás, mikrodermabrázió, tűnélküli mezoterápia orvosi tisztaságú szérummal, szemkörnyék kezelés, arcpakolás, nappali krém)