Arckezelések a hosszú távon egészséges és fiatalos bőrért

Fedezd fel a 30, 60, 90-120 perces arckezeléseinket az igényeidre szabva!

Milyen bőrproblémák kezelésében számíthatsz ránk?

  • Zsíros, pattanásos bőr
  • Vízhiányos bőr
  • Fakó, szürke, foltos bőr
  • Anti aging – bőröregedés megelőzése, lassítása
  • Érzékeny bőr
  • Fáradt, élettelen bőr
  • Érett bőr fiatalítása

Mi alapján foglalsz le egy kozmetikai kezelést?

Az életkorod alapján?

A bőrtípusod alapján?

A barátnőd ajánlotta?

Netán egy reklám tetszett meg?

Bármelyik alapján is választasz, nem biztos, hogy jól fogsz dönteni.
A legfontosabb szempont ugyanis a bőröd aktuális állapota. Ez pedig nemcsak hogy mindenkinél eltérő, hanem még egyénenként is változhat különböző külső és belső tényezők hatására.

Érd el a lehető legjobb eredményt a bőröd aktuális állapotára szabott kezeléseink segítségével!

Jól képzett kozmetikusunk azonosítani tudja, hogy milyen aktuális problémája van a bőrödnek. Ez alapján személyre szabott javaslatot tesz, hogy milyen kezelésre és milyen típusú kozmetikumokra van szükséged ahhoz, hogy a bőröd egyensúlyi állapotba kerüljön.

Arckezeléseink jól kiegészítik az invazív kezelést…

Ha botoxszal vagy fillerekkel feltölteted az arcod, szálat húzatsz be vagy HIFU kezelést végeztetsz, az egy bizonyos kor után segíthet. Azonban a bőröd állapotán, hidtratáltságán, megfelelő ápolásán is nagyon sok múlik a kinézeted szempontjából.
Ha például ránctalan leszel a botoxtól, attól még a vízhiányos vagy az elhalt hámsejtektől fakó bőr ugyanúgy öregít. Éppen ezért szükség van kiegészítő arckezelésekre.

… Ráadásul lelassítják az öregedést

Ha időben kezded a 100%-ban rád szabott bőrápolást, akkor évekkel kitolhatod azt az időt, amikor majd szükségét érzed az invazív beavatkozásoknak.

Ha először jársz nálunk, akkor érdemes igénybe venni a bőrdiagnosztikát és a bőrápolási tanácsadást!

A tapasztalatban hiszel?
Válaszd a hagyományos bőrdiagnosztikát, ahol tapasztalt vezető kozmetikusunk nagyító alatt vizsgálja meg és diagnosztizálja bőrödet.

A technikának hiszel?
Válaszd a gépi bőrdiagnosztikát, ahol a egy speciális géppel vizsgáljuk meg bőrödet és az eredményeket kiértékelve diagnosztizálja állapotát kozmetikusunk. A bőrdiagnosztika eredménye alapján személyre szabott bőrápolási tanácsokkal látunk el.

Várunk szeretettel arckezeléseinken Budapesten V. kerületi szalonunkban az Arany János utca 16. szám alatt!

Nézd meg arckezeléseinket!

Attól függően, hogy mennyi időt szeretnél rászánni a kezelésre, az alábbi lehetőségekből tudsz választani. Bármelyiket is választod, természetesen 100%-ig a te bőrproblémádra szabjuk a kezelést.

A kezelés típusával kapcsolatban érdemes meghallgatni a kozmetikusod javaslatát. A kezelésekről a szalonban, a konzultáció során is van lehetőséged dönteni.

Expressz

30 perces, mégis hatékony szépítő arckezeléseinket akkor ajánljuk, ha nem tudsz sok időt tölteni a kozmetikusnál.
Érdekel

Kényeztető

60 perces komplett arckezeléseink során valamilyen konkrét bőrproblémát kezelünk.
Érdekel

Luxus

90-120 perces komplett kezeléseink során a kezelések hatását különböző kozmetikai gépekkel fokozzuk.
Érdekel

Mi vár rád arckezeléseink során?

A bőrtípusod mellett létezik az úgynevezett bőrállapot is. Jól képzett kozmetikusunk azonosítani tudja, hogy milyen aktuális problémája van a bőrödnek. Ez alapján javaslatot tesz, hogy milyen kezelésre és milyen típusú kozmetikumokra van szükséged ahhoz, hogy a bőröd egyensúlyi állapotba kerüljön.

Ezután a kozmetikus összeállítja a bőrtípusodnak/bőrállapotodnak megfelelő, problémaorientált kezelési tervedet. A kezelésben mindig személyre szabottan választjuk ki a megfelelő kozmetikumokat. Teljes kezelési protokollt követünk, azaz minden lépés (pl. arctisztítás, masszírozás, krémezés, stb.) a bőrtípusodnak és a kezelésnek megfelelő termékkel történik. Így minden lépés hozzájárul a kezelés hatékonyságához, és fokozza egymás hatását.

A kezelésed nem ér véget a szalonban. Ha szeretnéd, a kozmetikusod a kezeléssel összhangban javaslatot tesz, hogy hogyan és milyen típusú termékekkel vagy hatóanyagokkal ápold otthon a bőröd. A legtöbbet a helyes otthoni bőrápolással tehetsz a szépséged megőrzése érdekében.

Ha otthon folyamatosan professzionális minőségű kozmetikumokat használsz, és a kozmetikus rendszeresen (1-2 havonta) ellenőrzi a bőrállapotodat, csodákat hozhatsz ki a bőrödből. Ő kontrollálni tudja, hogy milyen a bőröd állapota, és folyamatosan egyedileg rád szabott tanácsokkal lát el. Ez a fajta bőrápolás tudja hosszú távon leginkább lassítani az bőröd öregedését és így tudunk a lehető legszebb eredményt elérni.

Árak

Hasznos kérdések és válaszok az arckezeléseinkről

A barrier vagy más néven epidermisz a bőröd védőrétege, ami a bőr legfelső részét alkotja, és így közvetlenül érintkezik a külvilággal. Ez a védelmi vonal óvja szervezetedet a külső környezeti hatásoktól. Ez a réteg sérülhet, például a környezeti hatások vagy a hibás bőrápolás miatt. Az is előfordulhat, hogy a bőröd genetikájából adódóan kevesebb lipidet termel magától, mint amennyi ideális lenne. Arckezeléseink segítenek helyreállítani a barrier egyensúlyát, így látványos eredményeket érhetsz el a kezelési terveddel.

Röviden: igen! Egész évben végezhető a kezelés, de nyáron fokozottan kell figyelni a fényvédelemre. Folyamatosan 50 faktoros krémet kell használni és kerülni kell a napozást. Ám a hónalj vagy az intim terület, amelyet nem ér a nap, nyáron is gondtalanul kezelhető.

A tű nélküli mezoterápiához a Tegoder orvosi tisztaságú hatóanyagait használjuk, amelyek hatékonysága kiemelkedő a kozmetikai termékek között.

Manuális arckezeléseinkhez az olasz Vagheggi kiváló minőségű, professzionális termékeit használjuk. A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A körültekintő, minden minőség ellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.

A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Minden termékcsalád úgy lett megalkotva, hogy a professzionális kozmetikai kezelés mellett otthoni termékeket is tartalmaznak, így garantálva a 100%-os bőrápolást. Ha szeretnél többet megtudni a bőrproblémádhoz illeszkedő termékekről, akkor a Vagheggi termékcsaládjait a linken keresztül megtekintheted.